9 στους10 Οδοντιάτρους συνιστούν 
Sensodyne για τα ευαίσθητα δόντια
*

Sensodyne® Repair & Protect

Η οδοντόκρεμα Sensodyne Repair & Protect αναδομεί τα ευαίσθητα δόντια σας. Δημιουργεί ένα προστατευτικό κάλυμμα πάνω από τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών και προστατεύει από τον πόνο της ευαισθησίας, με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα.

Δείτε τα προϊόντα

Οι Αιτίες της Ευαισθησίας

Η ευαισθησία των δοντιών προκαλείται από τη σταδιακή έκθεση του εσωτερικού τμήματος του δοντιού σας, που ονομάζεται οδοντίνη, η οποία βρίσκεται κάτω από το σμάλτο των δοντιών και τα ούλα. Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορεί να εκτεθεί η οδοντίνη.

Μάθετε περισσότερα

 

No.1Οδοντόκρεμα που συνιστούν οι οδοντίατροι για τα ευαίσθητα δόντια

 

 

 

9 out of 10 Dentists Recommend

* μεταξύ άλλων οδοντοκρεμών – έρευνα οδοντιάτρων, 2019

** Με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα

Η Sensodyne συνιστάται από οδοντιάτρους σε όλο τον κόσμο για τα ευαίσθητα δόντια και για τη φθορά του σμάλτου από τα οξέα. Παρέχει ανακούφιση από τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών και προστασία μεγάλης διάρκειας από την ευαισθησία. Επιπλέον, η ProSmalto βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών σας**.

Αν έχετε ευαίσθητα δόντια ή τα δόντια σας κινδυνεύουν από τη φθορά που προκαλούν τα οξέα των τροφών, η χρήση οδοντόκρεμας Sensodyne μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητά σας και στη γενική στοματική σας υγεία.

Κάντε το Online Check Up της Sensodyne