Σχετικά με τη Sensodyne

Σχετικά με τη Sensodyne

Ποιοι είμαστε

Η Sensodyne είναι η #1 μάρκα στην Ελλάδα που συνιστούν οι οδοντίατροι για τα ευαίσθητα δόντια και εμπιστεύονται εκατομμύρια ανθρώποι από πολλές χώρες του κόσμου. Γιατί; Η απάντηση είναι απλή, καθώς έχει αποδειχθεί ότι οι Οδοντόκρεμες Sensodyne ανακουφίζουν από τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών και παρέχουν προστασία μεγάλης διάρκειας με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα.

Το Όραμά μας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός μέλλοντος χωρίς τον πόνο της ευαισθησίας

"Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός μέλλοντος χωρίς πόνο ευαισθησίας"

Η Ιστορία Μας

1961

1961

Η Sensodyne Original, η πρώτη οδοντόκρεμα για την ανακούφιση της ευαισθησίας, με χλωριούχο στρόντιο, τίθεται σε κυκλοφορία στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το χλωριούχο στρόντιο "θωρακίζει" τα ανοιχτά σωληνάρια της εκτεθειμένης οδοντίνης, προσφέροντας αποτελεσματική ανακούφιση.

1980

1980

Η Sensodyne Daily Care Original, η πρώτη οδοντόκρεμα με νιτρικό κάλιο (που βοηθά στην καταπράυνση των νεύρων στο εσωτερικό του δοντιού). Είναι κλινικά αποδεδειγμένο οτι ανακουφίζει από τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών με χρήση δύο φορές την ημέρα.

2006

2006

Η Sensodyne ProSmalto τίθεται σε κυκλοφορία. Η βελτιωμένη σύνθεση με φθόριο βοηθά στην προστασία από τις συνέπειες της διάβρωσης που προκαλούν τα οξέα στο σμάλτο των δοντιών.

2010

2010

Η Repair & Protect τίθεται σε κυκλοφορία. Περιέχει 5% NovaMin και φθόριο. Βοηθά στην αναδόμηση των ευαίσθητων περιοχών των δοντιών.

2013

2013

Η Sensodyne True White τίθεται σε κυκλοφορία. Περιέχει τριπολυφωσφορικό νάτριο με σκοπό να αφαιρεί απαλά τους λεκέδες. Η Sensodyne True White προκαλεί 10 φορές λιγότερη αποτριβή σε σχέση με πολλές οδοντόκρεμες λεύκανσης καθημερινής χρήσης.

2017

2017

Η Sensodyne Rapid Action τίθεται σε κυκλοφορία. Η σύνθεση φθοριούχου κασσίτερου που διαθέτει, δημιουργεί γρήγορα ένα κάλυμμα πάνω από τα ευαίσθητα σημεία των δοντιών, προσφέροντας γρήγορη ανακούφιση και προστασία με κάθε βούρτσισμα.

Η Επιστήμη μας

Ως ηγέτες στον τομέα της ευαισθησίας των δοντιών, συνεργαζόμαστε συστηματικά και από κοινού με ακαδημαϊκά ιδρύματα και εργαστήρια. Οι σχέσεις αυτές, μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε τις γνώσεις και την κατανόηση σε βάθος σχετικά με την ευαισθησία των δοντιών και τις επιπτώσεις της στις ζωές των ανθρώπων. Βάζοντας την επιστήμη στο επίκεντρο όσων κάνουμε, θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τις πιο πρόσφατες επιστημονικές καινοτομίες και να βοηθάμε περισσότερους ανθρώπους, ανακουφίζοντας από τον πόνο ευαισθησίας των δοντιών τους.

Η Επιστήμη μας

Τεχνολογίες για την Ανακούφιση της Ευαισθησίας

Οι επιστήμονές μας έχουν σχεδιάσει μια σειρά από τεχνολογικά καινοτόμες συνθέσεις που συμπεριλαμβάνονται στην συλλογή της Sensodyne όπως είναι το νιτρικό κάλιο, η Novamin και ο φθοριούχος κασσίτερος, για να βοηθήσουν στην ανακούφιση από την ευαισθησία των δοντιών. Οι τεχνολογίες αυτές λειτουργούν είτε για να καταπραΰνουν τα νεύρα στο εσωτερικό των ευαίσθητων δοντιών, είτε για να θωρακίσουν και να προστατεύσουν την εκτεθειμένη οδοντίνη.

Νιτρικό Κάλιο

Μάθετε πώς το νιτρικό κάλιο βοηθά στην καταπράυνση των νεύρων στο εσωτερικό των ευαίσθητων δοντιών.

NovaMinTM

Μάθετε πώς η NovaMin δημιουργεί ένα επανορθωτικό κάλυμμα πάνω και μέσα στα εκτεθειμένα οδοντινικά σωληνάρια, χρησιμοποιώντας τα δομικά στοιχεία των δοντιών.

Φθοριούχος Κασσίτερος

Μάθετε πώς ο φθοριούχος κασσίτερος παρέχει κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση σε 60 δευτερόλεπτα και προστασία μεγάλης διάρκειας από τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών.