Θεραπεύοντας την Ευαισθησία

Θεραπεύοντας την Ευαισθησία

Θεραπεύοντας την Ευαισθησία

Ο Ρόλος του Οδοντιάτρου σας

Μόνο ο οδοντίατρος μπορεί να σας επιβεβαιώσει ότι πάσχετε από οδοντική ευαισθησία. Εκείνος θα σας συμβουλεύσει για την πιο κατάλληλη, για εσάς, στοματική φροντίδα και την καλύτερη τεχνική βουρτσίσματος. Αν αισθάνεστε ότι υπάρχει πιθανότητα φθοράς του σμάλτου των δοντιών σας, μιλήστε με τον οδοντίατρό σας, για το πώς να καταναλώνετε όξινες τροφές και ποτά στην καθημερινή διατροφή σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μια οδοντόκρεμα ειδικά σχεδιασμένη για την προστασία των δοντιών από τη διάβρωση του σμάλτου, όπως η ProSmalto.

Γιατί οι Ειδικοί Συνιστούν Sensodyne

Από τότε που δημιουργήθηκε η Sensodyne το 1961, έχει γίνει η νούμερο #1 μάρκα που συνιστούν οι οδοντίατροι για την οδοντική ευαισθησία - 9 στους 10 οδοντιάτρους συνιστούν οδοντόκρεμα Sensodyne για τα ευαίσθητα δόντια. Το βούρτσισμα με τη Sensodyne δύο φορές την ημέρα παρέχει αποδεδειγμένη ανακούφιση από τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών.

Η επιστήμη ήταν ανέκαθεν στο επίκεντρο της εταιρίας μας, κάτι που καθιστά τις οδοντόκρεμες Sensodyne τόσο αποτελεσματικές. Τα τελευταία χρόνια οι επιστήμονές μας έχουν αναπτύξει καινοτόμες τεχνολογίες στις νέες οδοντόκρεμες για την ανακούφιση της οδοντικής ευαισθησίας.

Κάθε πότε να πηγαίνετε στον Οδοντίατρό σας;

Παρακαλούμε να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλές αιτίες οδοντικού πόνου εκτός από την οδοντική ευαισθησία. Αν αισθανθείτε ενόχληση ή πόνο στα δόντια σας οποιαδήποτε στιγμή, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας το συντομότερο δυνατόν. Σας συνιστούμε να επισκέπτεστε τον οδοντίατρο σας κάθε 6 μήνες για τακτικούς ελέγχους. 

Το Online Check Up της Sensodyne

Το Online Check Up της Sensodyne

Νομίζετε ότι μπορεί να έχετε κάποια από τα συμπτώματα των ευαίσθητων δοντιών; Το Online Check Up είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε μερικά από τα τυπικά συμπτώματα. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά και μπορείτε να το ξεκινήσετε αμέσως.

Κάντε το Online Check Up

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ