Το προσωπικό σας Προφίλ είναι έτοιμο

Στο Online Check Up μας είπατε ότι δεν σας έχει γίνει διάγνωση για ευαίσθητα δόντια και δεν αισθάνεστε κάποια ενόχληση εξαιτίας κάποιου τυπικού ερεθίσματος  που προκαλεί την οδοντική ευαισθησία.

Στο Online Check Up αναφέρατε ότι δεν σας έχει γίνει για ευαίσθητα δόντια. Ωστόσο, φαίνεται πως αισθάνεστε ορισμένα από τα τυπικά συμπτώματα της οδοντικής ευαισθησίας.

Σας συνιστούμε να επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας και να έχετε μαζί αυτό το Προφίλ για να σας βοηθήσει να περιγράψετε τι αισθάνεστε.

Εφόσον επιβεβαιωθεί απο τον οδοντίατρό σας οτι πάσχετε από ευαισθησία στα δόντια σας, ο σκοπός μας είναι η φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών σας και η ανακούφιση της επώδυνης ευαισθησίας χρησιμοποιώντας αυτό το Προφίλ ως σημείο εκκίνησης.

Στο Online Check Up μας είπατε ότι παλαιότερα σας έχει γίνει διάγνωση για ευαίσθητα δόντια αλλά τώρα δεν αισθάνεστε κάποια ενόχληση.

Στο Online Check Up αναφέρατε ότι σας έχει γίνει διάγνωση για ευαίσθητα δόντια. Με βάση τις απαντήσεις σας, ορισμένα από τα τυπικά συμπτώματα της οδοντικής ευαισθησίας επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής σας. Σκοπός μας είναι η φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών σας και η ανακούφιση της επώδυνης ευαισθησίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το Προφίλ ως σημείο εκκίνησης.

Ρωτήστε τον Οδοντίατρό σας

Να θυμάστε ότι εκτός από την ευαισθησία των δοντιών υπάρχουν πολλές άλλες αιτίες που προκαλούν οδοντικό πόνο. Αν νιώσετε δυσφορία ή πόνο στα δόντια σας οποιαδήποτε στιγμή, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να τον συμβουλευθείτε.