Με ειδική σύνθεση που βοηθά στην προστασία από τη διάβρωση που προκαλούν τα οξέα των τροφών και ενδυναμώνει το σμάλτο*

Sensodyne® | ProNamel® Mint Essence Toothpaste

Sensodyne® Prosmalto® Junior

  • Προστασία από την πλάκα
  • Προστασία από την τερηδόνα
  • Δροσερή αναπνοή
  • Ολοκληρωμένη προστασία για παιδιά
  • Σχεδιάστηκε σε συνεργασία με οδοντιάτρους
  • Προστασία από τη διάβρωση των σμάλτου
  • Ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών
  • Απαλή γεύση μέντας

Η Sensodyne Prosmalto® Junior είναι μια οδοντόκρεμα ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά σε συνεργασία με οδοντιάτρους για την καθημερινή προστασία* του σμάλτου από τη διάβρωση που προκαλούν οι επιθέσεις των οξέων των τροφών.

Περισσότεροι από τρεις στους τέσσερις οδοντιάτρους έρχονται αντιμέτωποι με περιστατικά διαβρωμένου σμάλτου σε παιδιά. Αυτές οι περιπτώσεις είναι αρκετά συχνές και προκαλούνται από τα οξέα που περιέχονται σε τροφές όπως τα φρούτα, τους χυμούς φρούτων και τα αναψυκτικά, τροφές που είναι πολύ δημοφιλείς στις παιδικές ηλικίες.

Οι συχνές επιθέσεις των οξέων σταδιακά διαβρώνουν το σμάλτο του δοντιού και το καθιστούν πιο ευάλωτο στη φθορά. Με τον καιρό το στρώμα του σμάλτου λεπταίνει και τα δόντια γίνονται λιγότερο λευκά, πιο αδύναμα και ευαίσθητα. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται Διάβρωση του Σμάλτου και επηρεάζει τόσο τα νεογιλά, όσο και τα μόνιμα δόντια που αναπτύσσονται σε ηλικία από 6 έως 13 ετών.

Η Sensodyne ProSmalto® Junior συνιστάται ειδικότερα σε παιδιά άνω των 6 ετών. Σε συνδυασμό με την προστασία από τις επιθέσεις των οξέων, ενδυναμώνει το σμάλτο και παράλληλα προστατεύει από την τερηδόνα*.

Τα παιδιά την προτιμούν λόγω της απαλής γεύσης μέντας που διαθέτει.

* Με δύο φορές βούρτσισμα την ημέρα

Οδοντόκρεμα ProSmalto® Junior

Πληροφορίες Προϊόντος

Ενεργά Συστατικά

Περιέχει Sodium Fluoride (Φθοριούχο Νάτριο) 1450ppm‾F (0.315% w/w)

Ὰλλα Συστατικά

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, PEG-6, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Aroma, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sucralose, Titanium Dioxide, Sodium Hydroxide, Limonene.

Οδηγίες Χρήσης

Βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από τρεις φορές ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Ο οδοντίατρός σας μπορεί να συστήσει μία οδοντόκρεμα με 1450ppm φθόριο σε παιδιά κάτω των 6 ετών εάν κινδυνεύουν από τερηδόνα ή/και διάβρωση του σμάλτου.

Για παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών:

Χρησιμοποιείτε ποσότητα μεγέθους μπιζελιού επιβλέποντας το παιδί κατά το βούρτσισμα των δοντιών του, έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα κατάποσης. Σε περίπτωση πρόσληψης ιόντων φθορίου από άλλες πηγές συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο ή το γιατρό σας.

Για παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών:

Χρησιμοποιείτε ελάχιστη ποσότητα οδοντόκρεμας.

Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις

Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση.

Μην χρησιμοποιείτε την οδοντόκρεμα εάν τα πλαϊνά του κουτιού είναι ανοιγμένα

Κάντε το Online Check Up της Sensodyne

Κάντε το Online Check Up της Sensodyne

Μήπως οι ζεστές, οι κρύες και οι γλυκές τροφές σας προκαλούν μερικές φορές ξαφνικούς και έντονους πόνους; Ίσως έχετε οδοντική ευαισθησία. Κάντε το Online Check Up της Sensodyne για να ενημερωθείτε σχετικά με τα ευαίσθητα δόντια και τα προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν. 

Κάντε το Online Check Up της Sensodyne

Sensodyne Repair and Protect

Sensodyne Repair & Protect

Η οδοντόκρεμα Sensodyne Repair & Protect, με την προηγμένη τεχνολογία Novamin®, αναδομεί, ενδυναμώνει και προστατεύει τα δόντια σας, με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα.

Δείτε τα προϊόντα Sensodyne