Sensodyne® |TRUE white Mint

Sensodyne® TRUE White

 • Ανακούφιση από την ευαισθησία
 • Προστασία μεγάλης διάρκειας από την ευαισθησία
 • Προστασία από την τερηδόνα
 • Γεύση μέντας
 • Δροσερή αναπνοή
 • Αποκατάσταση φυσικής λευκότητας
 • Χαμηλός δείκτης αποτριβής
 • Απαλός καθαρισμός

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι η  Sensodyne True White βοηθά στην αποκατάσταση και τη διατήρηση* της φυσικής λευκότητας των δοντιών σας, ενώ παρέχει αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο της ευαισθησίας*. Εάν πάσχετε από ευαισθησία των δοντιών, τότε τα δόντια σας είναι ευάλωτα και χρειάζονται ειδική φροντίδα. Το βούρτσισμα με πολλές οδοντόκρεμες λεύκανσης** με υψηλό δείκτη αποτριβής μπορεί να προκαλέσει φθορά στις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών σας. Η Sensodyne True White, με 10 φορές χαμηλότερο δείκτη αποτριβής, σε σχέση με πολλές οδοντόκρεμες λεύκανσης** για καθημερινή χρήση, καθαρίζει απαλά τις ευαίσθητες περιοχές, απομακρύνοντας τους λεκέδες από την επιφάνεια των δοντιών σας και σας βοηθά να αποκαταστήσετε* τη φυσική λευκότητα τους. Επιπλέον, η Sensodyne True White σχηματίζει μία προστατευτική ασπίδα* στα δόντια σας που εμποδίζει το σχηματισμό νέων λεκέδων.

Sensodyne® |TRUE white Mint

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ*

σε μία σύνθεση με εξαιρετικά χαμηλό δείκτη αποτριβής

Dentist Recommend

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ

Η Sensodyne® True White προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση από τον πόνο της ευαισθησίας, με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα.

Gentle Brushing

Με το ενεργό συστατικό Νιτρικό Κάλιο, η Sensodyne® True White προσφέρει αποτελεσμάτική ανακούφιση από την ευαισθησία, ενώ το Τριπολυφωσφορικό Νάτριο που διαθέτει, βοηθά στην απαλή απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων* και προλαβμάνει την επανεμφάνισή τους, ελαχιστοποιώντας τη φθορά στις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών.

10x

ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΠΟΤΡΙΒΗ

Σε σχέση με πολλές οδοντόκρεμες λεύκανσης για καθημερινή χρήση**

 

 • Κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση από τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών*
 • Απομακρύνει τους επιφανειακούς λεκέδες, ελαχιστοποιώντας τη φθορά στις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών*
 • Σχηματίζει μία προστατευτική ασπίδα στα δόντια που εμποδίζει το σχηματισμό νέων λεκέδων

*Με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα
**Πραγματοποίηση συγκριτικής μελέτης αναφορικά με το Δείκτη Αποτριβής Οδοντίνης 34ων οδοντοκρεμών που ανήκουν στο άνω 80% των πωλήσεων της κατηγορίας λεύκανσης.

Πληροφορίες Προϊόντος

Ενεργά Συστατικά

Περιέχει Sodium Fluoride (Φθοριούχο Νάτριο) 1426ppm‾F (0.315% w/w) και Potassium Nitrate (Νιτρικό Κάλιο) 5% w/w

Ὰλλα Συστατικά

Aqua, Sorbitol, Glycerin, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Potassium Nitrate, PEG-6, Aroma, Titanium Dioxide, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Sodium Hydroxite, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene, Contiene.

Οδηγίες Χρήσης

Ενήλικες και παιδιά 12 ετών και άνω:

 • Εφαρμόστε μία ποσότητα κρέμας σε μέγεθος μπιζελιού σε μία οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες.
 • Βουρτσίστε καθημερινά, δύο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από τρεις φορές, για τουλάχιστον 1 λεπτό τη φορά, ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. Φροντίστε να βουρτσίσετε όλες τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών.

Παιδιά κάτω των 12 ετών:

 • Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών εκτός εάν το συνιστά ο οδοντίατρος ή ο γιατρός.

Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις

Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών εκτός εάν το συνιστά ο οδοντίατρος ή ο γιατρός. Τα ευαίσθητα δόντια μπορεί να είναι ένδειξη ενός υποκείμενου προβλήματος το οποίο χρειάζεται άμεση φροντίδα. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν ή χειροτερέψουν, συμβουλευτείτε το τον οδοντίατρό σας. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση.

Κάντε το Online Check Up της Sensodyne

Κάντε το Online Check Up της Sensodyne

Μήπως οι ζεστές, οι κρύες και οι γλυκές τροφές σας προκαλούν μερικές φορές ξαφνικούς και έντονους πόνους; Ίσως έχετε οδοντική ευαισθησία. Κάντε το Online Check Up της Sensodyne για να ενημερωθείτε σχετικά με τα ευαίσθητα δόντια και τα προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν. 

Κάντε το Online Check Up της Sensodyne

Sensodyne Repair and Protect

Sensodyne Repair & Protect

Η οδοντόκρεμα Sensodyne Repair & Protect, με την προηγμένη τεχνολογία Novamin®, αναδομεί, ενδυναμώνει και προστατεύει τα δόντια σας, με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα.

Δείτε τα προϊόντα Sensodyne