Διαχείριση της Ευαισθησίας

Διαχείριση της Ευαισθησίας

Καθημερινή Φροντίδα για τα Ευαίσθητα Δόντια

Αν αναρωτιέστε για το πώς θα φροντίσετε καλύτερα τα ευαίσθητα δόντια σας, το κλειδί είναι να ενσωματώσετε καλές συνήθειες στην καθημερινή σας στοματική υγιεινή. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για τη φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών.

  • Βουρτσίζετε και καθαρίζετε με οδοντικό νήμα τακτικά Η καλή στοματική υγιεινή μπορεί να εμποδίσει συνθήκες που οδηγούν στην ευαισθησία, όπως είναι η υποχώρηση των ούλων.
Διαρκής Καθημερινή Στοματική Φροντίδα για τα Ευαίσθητα Δόντια
 
  • Μην βουρτσίζετε πολύ σκληρά ή πολύ συχνά Το υπερβολικά νευρικό βούρτσισμα ή το πιο συχνό σε σχέση με αυτό που συνιστάται από τους οδοντιάτρους μπορεί να επιφέρει υποχώρηση των ούλων και φθορά στο σμάλτο. Σταδιακά, η υποχώρηση των ούλων και η απώλεια σμάλτου οδηγεί στην έκθεση της οδοντίνης και στην εμφάνιση οδοντικής ευαισθησίας.
  • Χρησιμοποιείστε μία πιο μαλακή οδοντόβουρτσαΜια πιο μαλακή οδοντόβουρτσα μπορεί να μειώσει τα αποτελέσματα του νευρικού βουρτσίσματος και να βοηθήσει στην προστασία του σμάλτου.
  • Χρησιμοποιείστε μία οδοντόκρεμα ειδική για ευαίσθητα δόντιαΟι οδοντόκρεμες για την ευαισθησία, όπως αυτές της Sensodyne, μπορεί να παρέχουν καθημερινή ανακούφιση από τον πόνο της ευαισθησίας με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα.

Μιλήστε στον οδοντίατρό σας και ενημερωθείτε για τις καλύτερες συνήθειες στη στοματική υγιεινή καθως και για τη σωστή τεχνική βουρτσίσματος σχετικά με τη συχνότητα και τη διάρκεια.

Το Online Check Up της Sensodyne

Το Online Check Up της Sensodyne

Νομίζετε ότι μπορεί να έχετε κάποια από τα συμπτώματα των ευαίσθητων δοντιών; Το Online Check Up είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε μερικά από τα τυπικά συμπτώματα. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά και μπορείτε να το ξεκινήσετε αμέσως.

Κάντε το Online Check Up

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ