Οδοντόβουρτσα Sensodyne
Multicare Medium

  • Διαθέτει στρογγυλεμένη κεφαλή
  • Απομακρύνει την πλάκα
  • Απομακρύνει τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία
  • Βοηθά στην αντιμετώπιση της ουλίτιδας
  • Προσφέρει αποτελεσματικό και πλήρη καθαρισμό

Η οδοντόβουρτσα Sensodyne Multicare Medium είναι ειδικά σχεδιασμένη για άτομα με ευαίσθητα δόντια. Οι τρίχες της έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθούν να καθαρίζετε απαλά τα δόντια σας και είναι απαλές με τα ούλα. Η στρογγυλεμένη κεφαλή έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται στις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών και των ούλων προσφέροντας πλήρη και αποτελεσματικό καθαρισμό. Επιπλέον, η μικρή κεφαλή επιτρέπει τον καθαρισμό ακόμα και των πιο δυσπρόσιτων σημείων. Για την καλύτερη αντιμετώπιση της ευαισθησίας των δοντιών σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε οδοντόκρεμα Sensodyne δύο φορές την ημέρα.

Multicare Toothbrush

Πληροφορίες Προϊόντος

Οδηγίες Χρήσης

Για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων σας, συνιστούμε να βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα με μια φθοριούχο οδοντόκρεμα όπως η Sensodyne. 9 στους 10 οδοντιάτρους συνιστούν Sensodyne για τα ευαίσθητα δόντια*.

*μεταξύ άλλων οδοντοκρεμών – έρευνα οδοντιάτρων, 2017

Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις

Τα ευαίσθητα δόντια μπορεί να είναι ένδειξη ενός υποκείμενου προβλήματος το οποίο χρειάζεται άμεση φροντίδα. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν ή χειροτερέψουν, συμβουλευτείτε το τον οδοντίατρό σας.

 

  • Συνιστάται να αλλάζετε την οδοντόβουρτσά σας κάθε 3 μήνες.
  • Μην μασάστε την κεφαλή ή τις τρίχες της οδοντόβουρτσας.
  • Η χρήση από παιδιά κάτω των 6 ετών θα πρέπει να γίνεται μόνο υπό την επίβλεψη ενηλίκου.
  • Ζητήστε από τον οδοντίατρό σας συμβουλές σχετικά με το βούρτσισμα των δοντιών σας.
Κάντε το Online Check Up της Sensodyne

Κάντε το Online Check Up της Sensodyne

Μήπως οι ζεστές, οι κρύες και οι γλυκές τροφές σας προκαλούν μερικές φορές ξαφνικούς και έντονους πόνους; Ίσως έχετε οδοντική ευαισθησία. Κάντε το Online Check Up της Sensodyne για να ενημερωθείτε σχετικά με τα ευαίσθητα δόντια και τα προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Κάντε το Online Check Up της Sensodyne

Sensodyne Repair and Protect

Sensodyne Repair & Protect

Η οδοντόκρεμα Sensodyne Repair & Protect, με την προηγμένη τεχνολογία Novamin, αναδομεί, ενδυναμώνει και προστατεύει τα δόντια σας, με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα.

Δείτε τα προϊόντα Sensodyne