Με ειδική σύνθεση που βοηθά στην προστασία από τη διάβρωση που προκαλούν τα οξέα των τροφών και ενδυναμώνει το σμάλτο*

ProNamel® Daily Protection Toothpaste

Sensodyne® Prosmalto® 

 • Ανακούφιση από την ευαισθησία
 • Προστασία μεγάλης διάρκειας από την ευαισθησία
 • Προστασία από την πλάκα
 • Προστασία από την τερηδόνα
 • Γεύση μέντας
 • Δροσερή αναπνοή
 • Προστασία από τη διάβρωση του σμάλτου
 • Ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών

Η Prosmalto® είναι μια οδοντόκρεμα για την καθημερινή προστασία* του σμάλτου από τη διάβρωση που προκαλούν οι επιθέσεις των οξέων των τροφών, που είναι μία από τις αιτίες της ευαισθησίας των δοντιών.

Το μη ισορροπημένο διαιτολόγιο και οι σύγχρονες διατροφικές συνήθειες ευθύνονται για την συχνότερη έκθεση των δοντιών μας στα οξέα που περιέχονται στις καθημερινές τροφές, όπως σε μερικά φρούτα, χυμούς φρούτων, αναψυκτικά ακόμα και σε dressing για σαλάτες. Οι συχνές επιθέσεις των οξέων σταδιακά διαβρώνουν το σμάλτο του δοντιού και το καθιστούν πιο ευάλωτο στη φθορά. Με τον καιρό το στρώμα του σμάλτου λεπταίνει και τα δόντια γίνονται λιγότερο λευκά, πιο αδύναμα και ευαίσθητα. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται Διάβρωση του Σμάλτου.

Η οδοντόκρεμα Sensodyne Prosmalto® έχει ειδική σύνθεση που βοηθά στην ενδυνάμωση* του σμάλτου, προστατεύοντάς το από μελλοντικές επιθέσεις οξέων. Έτσι, βοηθά στην προστασία των δοντιών από τη διάβρωση. Παρέχει όλα τα οφέλη μιας καθημερινής οδοντόκρεμας, συμπεριλαμβανομένης της δροσερής αναπνοής, ενώ ταυτόχρονα, προστατεύει* από την τερηδόνα. Με χαμηλό δείκτη αποτριβής και ουδέτερο pH.

* Με δύο φορές βούρτσισμα την ημέρα

Οδοντόκρεμα ProSmalto® Καθημερινή Προστασία

Δεν είναι όλες οι οδοντόκρεμες ίδιες. Η οδοντόκρεμα Prosmalto® διαθέτει μοναδική σύνθεση. Είναι ειδικά σχεδιασμένη να διατηρεί το σμάλτο των δοντιών σας υγιές, δυνατό και προστατευμένο από τις επιθέσεις των οξεών των τροφών που καταναλώνουμε καθημερινά.

 

Το μη ισορροπημένο διαιτολόγιο και οι σύγχρονες διατροφικές συνήθειες ευθύνονται για την συχνότερη έκθεση των δοντιών μας στα οξέα που περιέχονται στις καθημερινές τροφές, όπως σε μερικά φρούτα, χυμούς φρούτων, αναψυκτικά ακόμα και σε dressing για σαλάτες. Οι επιθέσεις των οξεών μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των δοντιών σας, κάτι που μπορεί να συμβεί πιο εύκολα από όσο νομίζετε.

 

Να αποφεύγετε την υπερβολική κατανάλωση τροφών πλούσιων σε οξέα στην καθημερινή σας διατροφή και εμπιστευτείτε την οδοντόκρεμα Prosmalto®, για ολοκληρωμένη προστασία του σμάλτου κάθε μερα

Πληροφορίες Προϊόντος

Ενεργά Συστατικά

Περιέχει Sodium Fluoride (Φθοριούχο Νάτριο) 1450ppm‾F (0.315% w/w) και Potassium Nitrate (Νιτρικό Κάλιο) 5% w/w

Ὰλλα Συστατικά

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, PEG-6, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide, Sodium Hydorxide, Limonene, Anise Alcohol.

 

Οδηγίες Χρήσης

Ενήλικες και παιδιά 12 ετών και άνω:

 • Εφαρμόστε μία ποσότητα κρέμας σε μέγεθος μπιζελιού σε μία οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες.
 • Βουρτσίστε καθημερινά, δύο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από τρεις φορές, για τουλάχιστον 1 λεπτό τη φορά, ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. Φροντίστε να βουρτσίσετε όλες τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών.

Παιδιά κάτω των 12 ετών:

 • Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών εκτός εάν το συνιστά ο οδοντίατρος ή ο γιατρός.

Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις

Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών εκτός εάν το συνιστά ο οδοντίατρος ή ο γιατρός. Τα ευαίσθητα δόντια μπορεί να είναι ένδειξη ενός υποκείμενου προβλήματος το οποίο χρειάζεται άμεση φροντίδα. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν ή χειροτερέψουν, συμβουλευτείτε το τον οδοντίατρό σας. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση.

Κάντε το Online Check Up της Sensodyne

Κάντε το Online Check Up της Sensodyne

Μήπως οι ζεστές, οι κρύες και οι γλυκές τροφές σας προκαλούν μερικές φορές ξαφνικούς και έντονους πόνους; Ίσως έχετε οδοντική ευαισθησία. Κάντε το Online Check Up της Sensodyne για να ενημερωθείτε σχετικά με τα ευαίσθητα δόντια και τα προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν. 

Κάντε το Online Check Up της Sensodyne

Sensodyne Repair and Protect

Sensodyne Repair & Protect

Η οδοντόκρεμα Sensodyne Repair & Protect, με την προηγμένη τεχνολογία Novamin®, αναδομεί, ενδυναμώνει και προστατεύει τα δόντια σας, με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα.

Δείτε τα προϊόντα Sensodyne